På TV2 i hele påsken: dokumentarserien HYTTEDRØMMEN, en serie fra Valdres om hyttebygging, den norske folkesjela, fjellet, naturskjønn uskyld og bygdas fremtid.

Den underholdende og engasjerende dokumentarserien HYTTEDRØMMEN i seks episoder sendes på TV2 hver kveld kl. 19.00 i påskeuken fra mandag 29. mars til lørdag 3. april 2010.

Natur, fjell og fjord er en del av nordmenns identitet, og egen hytte er for mange den store drømmen. HYTTEDRØMMEN handler om drømmen om det gode liv på fjellet og alt hytteutbyggingen innebærer både for hyttefolket og bygda.

I den idylliske fjellkommunen Vestre Slidre i Valdres er det nå flere hytter enn innbyggere. Gjennom ett år følger vi hyttefolket, de som har holdt til her i alle år og de som bygger seg nye store og små drømmehytter. Vi følger også utbyggere, bønder og grunneiere, håndverkere, kjøpmenn og lokalpolitikere. For hytteutbyggingen påvirker hele bygda, både nå og i fremtiden. Den storstilte utbyggingen skaper sterke reaksjoner, men bygda trenger flere arbeidsplasser.

Regissør HYTTEDRØMMEN: Kenneth Elvebakk.
Skofteland Film AS © 2010

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…