Wijs to meet you! Mediawijsheidmarkt 2014

Hét netwerkevenement georganiseerd door Mediawijzer.net voor en door makers van mediawijsheid en geïnteresseerden in dit vakgebied was zeer geslaagd.

Op 15 mei 2014 vond de 6 editie van de Mediawijsheidmarkt plaats bij Beeld en Geluid in Hilversum. Deze markt wordt jaarlijks georganiseerd door Mediawijzer.net voor onze netwerkpartners, professionals en geïnteresseerden op het gebied van mediawijsheid. Hier ontmoetten bezoekers netwerkpartners, en organisaties en professionals die actief zijn op het gebied van mediawijsheid. Men kon er de nieuwste producten en diensten ontdekken en horen over allerlei projecten op dit gebied. Kortom: een evenement waar ideeën en ervaringen werden uitgewisseld met vakgenoten, waar je nieuwe samenwerkingen aangegaan zijn en waarvandaan iedereen geïnspireerd naar huis ging.

Een uitgebreid verslag met de eerste foto's is terug te lezen op de site van Mediawijzer.net.

De Mediawijsheidmarkt wordt georganiseerd door het expertisecentrum Mediawijzer.net. Mediawijzer.net is het landelijk expertisecentrum voor mediawijsheid en heeft tot doel de bevordering van mediawijsheid onder kinderen van 0-18 jaar (en hun ouders en opvoeders). Meer informatie over Mediawijzer.net en voor inzicht in de meer dan 900 partners in het netwerk; kijk op mediawijzer.net.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…