In Scheveningen, op twee prachtige locaties met internationale allure, beleeft u de veelzijdigheid van OCEANS. Een exclusief restaurant, een relaxte beachclub, uitgebreide cocktailbarren, en de ambiance van het Kurhausplein en het strand van Scheveningen.
Bij beide locaties van OCEANS kunt u terecht voor al uw lunches, diners, drinks, meetings en events. Van een intiem en romantisch diner voor 2 personen tot een uitgebreid zakelijk evenement met 500 personen. Samen met u maken we het tot een succesvolle beleving.

De keuken is zeer divers en biedt: exclusieve en toegankelijke vis gerechten van dagverse vis, uitgebreide fruits de mer plateaus met een grote variëteit aan oesters, vers bereide sushi en sashimi, top steaks gemaakt van dry aged vlees en een uitgebreid aanbod aan fingerfood, barbites en shared dining gerechten.
Ook het aanbod vanuit de bar is uitgebreid en bestaat uit: signature cocktails, diverse longdrinks, verschillende champagnes en wijnen per glas, perfecte espresso´s en een gevarieerd aanbod aan gedistilleerde dranken zoals diverse en exclusieve gins, whiskeys en cognacs.
Bij OCEANS gaat het om beleven, delen en genieten.

oceansscheveningen.nl

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…