2014 nyarán immár harmadik alkalommal került megrendezésre a GERE Jazz-Fesztivál, amely mára teljesen eggyé vált a GERE-borok, a különleges ételek és az igényes jazz-zene villányi randevújával.

A vendégeit minden esztendőben új ötletekkel köszöntő rendezvény szervezői, Pauli Zoltán és Illés Tamás idén egy igazán egyedi élmény megteremtését tűzték ki célul: térben, időben és zenében is utazásra invitálták a fesztiválra érkezőket.

2014. június 13-, 14-én megelevenedtek az 1920-as és ’30-as évek s velük mindaz, ami ezt az időt jellemezte és a mai napig emlékezetessé tette: a GERE-birtokra századeleji autók gördültek be, régi filmek idézték az elmúlt, ám kissé sem letűnt korszakot, megfelelő jelmezek varázsoltak autentikus hangulatot egy évszázad távlatából a jelenbe. A vendégek is aktív részesei voltak egy korhű, amerikai ”garden party” mámorának Villányban.

A beöltözés nemcsak élményt nyújtott, de igazán értékes nyereményeket is hozott a helyszínen lencsevégre kapott, a ’20-as, ’30-as évek divatja szerint legstílusosabban öltözött vendégek számára.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…