For å oppnå smidighet i våre utviklingsprosjekter benytter vi oss av smidige prosjekt- og utviklingsprosesser. Vi benytter utviklings-teknikker som Test Dreven Utvikling (TDD) og kontinuerlig integrasjon (CI). Men hva kan vi gjøre for å bli mere smidige i måten vi designer brukergrensesnittet i applikasjonen vår?

Skjermbildeprototyping er en effektiv og billig måte å prøve ut ideer for brukeropplevelsen i en applikasjon. Ved å ikke implementere brukeropplevelsen fra kode kan vi ta oss råd til flere iterasjoner og være sikker på at vi finner den riktige brukeropplevelsen for sluttbrukeren.
Ved å ikke implementere prototypene i kode, og med å fokusere på å ha et "uferdig" uttrykk er det lettere for produkteier å komme med konstruktive tilbakemelding i istedenfor at produkteier alt for tidlig henger seg opp i uviktige detaljer. Som at knappen må være større og blåere. Utvikler blir og mindre knyttet til lav-fidelity prototyper enn til skjermbilder hvor man har lagt ned mye arbeid. På den måten vil man være mer mottagelig for nye ideer og forslag.

I lyntalen vil jeg presentere noen eksempler på "digitale papirprototyper" laget i verktøyet Balsamiq. Deretter vil jeg kjapt vise hvordan vi kan gjøre skjermbildene om til en interaktiv prototype i SketchFlow.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…