Aarniaallot

Joined
Oulu, Finland

User Stats

Profile Images

User Bio

Aarniaallot on kesällä 2013 perustettu oululainen pienlevy-yhtiö, joka keskittyy julkaisemaan Suomen luonnossa taltioituja äänimaisemia. Yrityksen on perustanut kaksi luonnossa viihtyvää, vankan kenttä-äänitystaustan omaavaa henkilöä, jotka kokevat tärkeäksi tarjota kokonaisvaltaisen kuunteluelämyksen kautta kaikille mahdollisuuden rauhoittua tutussa kotimaisen luonnon äänimaisemassa – heidän itse valitsemassaan paikassa ja hetkessä.

Kaukana suurista asutuskeskuksista, puhtaan luonnon keskellä taltioituihin äänitteisiin ei ole myöhemmin lisätty musiikkia ja niiden hienovaraisessa jälkikäsittelyssä on pyritty huomioimaan sekä seuraamaan ainoastaan luonnon omaa rytmiä sekä sen vuorovaikutteista kehitystä.

Aarniaallot keskittyy julkaisemaan puhtaita ja luonnollisia äänimaisemakokemuksia rentoutumisen, erilaisten hoitojen ja yleisen hyvinvoinnin tueksi. Äänitteemme soveltuvat moneen käyttötarkoitukseen: ne voivat helpottaa esimerkiksi lasten unensaantia, uudelleen aktivoida ikäihmisten muistoja ja menneitä mielenmaisemia sekä auttaa luomaan kiireettömän ja rentouttavan ääniympäristön hoitoalan moninaisiin tarpeisiin.

Äänitteiden tuotannossa noudattamme kestävän kehityksen periaatteita; CD-levyjemme kannet ovat valmistettu 100% kierrätetystä, myrkyttömästä ja värjäämättömästä CyclusOffset –paperista. Kansikuvat leimaamme itse käyttämällä turvallisia vesipohjaisia musteita.

Oulussa joulukuussa 2013,
Aarniaallot

External Links

Featured Videos

Recent Activity