Active Education Plus

Joined
Oslo, Norway

User Stats

Profile Images

User Bio

Active Education har et stort utvalg av helse- og idrettsstudier i Norge og utlandet, og er den skolen i Norge som utdanner flest personlige trenere (PT) hvert år. Vi er spesialist på studier innen helse og idrettsvitenskap, og skal med våre rendyrkede kompetanse, dyktige forelesere og høye utdannelseskvalitet være førstevalget for deg som vil studere idrett, fitness og ernæring.

Som spesialist samarbeider Active Education kun med dyktige forelesere og kompetanseinstitusjoner. Vi har mange heltids fagsansatte med mastergrad og doktorgrad, og bruker i tillegg dyktige forelesere og instruktører fra Olymipatoppen, Idrettshøgskolen og andre steder med spisskompetanse på vårt fagområde.

Hos oss kan du velge mellom fantastiske studiesteder i Norge og utlandet. Alle stedere er utvalgt for å kunne tilby best mulig kvalitet på det enkelte studiet, og danner perfekte rammer for din studietid. Våre studiesenter har norske ansatte og forelesere som sikrer deg optimalt faglig utbytte og profesjonell oppfølging gjennom hele studietiden.

Vi gleder oss til å ha deg som student med oss!

External Links