Apunta't a ballar el 29 d'abril! Ajuda'ns a mostrar-li a la resta de la ciutadania que la dansa és molt diversa i tothom (gran i petits) en pot gaudir.
APRÈN-TE la coreo "Ballem pel DID" i la coreo popular, o només la coreo popular, tu esculls! No ho dubtis, apunta't. L’any passat va ser genial, aquest any serà fantàstic! "tothom que gaudeixi ballant no pot faltar!"

Serà una acció multitudinària ballada i oberta a la participació de tothom, en la qual es representaran la gran majoria d'estils de dansa: Clàssic, Contemporani, Jazz, Claqué, Flamenc, Bhangra, Tradicional, Breakdance, Lindy Hop, Dansa creativa i Dansa lliure.

Quan i a on ho farem?
Dilluns 29 d'abril a la tarda a la Plaça de la Catedral de Barcelona. Es farà dues vegades: a les 18h i a les 18.30h.

Com serà l'acció?
Durarà entre 10 i 15 minuts i estarà dividida en 3 parts:

1) Lectura del missatge del DID ’13.
2) Coreografia “Ballem pel DiD” (grupal + estils) (♪ “Ballem pel DID” de S.G. Ferro)
3) Coreografia popular (♪ “Ni tu ni nadie” d’Alaska)

Què has de fer per a participar?

És molt senzill! Pots participar en la coreografia “Ballem pel DID” + la popular, o bé, només a la coreografia popular, tu esculls. Pots participar individualment o amb un grup d'alumnes, companys, etc., com més siguem, més visibilitat donarem a la dansa!

Per a participar a a la coreografia “Ballem pel DID” i a la coreo popular:

-Podràs aprendre les coreografies als vídeos.
-Podràs venir a un dels assajos previs. Dissabte 20 d’abril, a les 17 h, a la Fàbrica de creació Fabra & Coats (carrer de Sant Adrià, 20), o bé dissabte 27 d’abril, a les 17 h, al Centre Cívic Pou de la Figuera (sant pere mes baix, 70).
-Caldria que vinguessis a l' assaig general del 29 d'abril a les 16.30h. En el cas que no puguis hauries d’assistir a un dels assajos previs.
-El dia de l'acció cal venir vestit/da del color del teu estil (veure dibuix) o bé amb una samarreta del teu color d'estil, i un pantaló o faldilla negre.
-Cal que ens enviïs un e-mail a projectes@dansacat.org

•Si vols participar no en la Coreografia popular:

-Podràs aprendre-la al vídeo "Coreo popular"
-Podràs venir a un dels assajos previs. Dissabte 20 d’abril, a les 17 h, a la Fàbrica de creació Fabra & Coats (carrer de Sant Adrià, 20), o bé dissabte 27 d’abril, a les 17 h, al Centre Cívic Pou de la Figuera (Sant Pere mes baix, 70).
-Caldria que vinguessis a l' assaig general del 29 d'abril a les 16.30h. En el cas que no puguis hauries d’assistir a un dels assajos previs.

-Pots venir vestit/da com vulguis.

-Cal que ens enviïs un e-mail a projectes@dansacat.org

j vimeo.com/63558119

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…