Barcelona Decideix

Joined
Barcelona

User Stats

Profile Images

User Bio

Què és Barcelona Decideix?

Barcelona Decideix és una iniciativa ciutadana que organitza un referèndum a la ciutat de Barcelona sobre la independència de Catalunya. Es tracta d’un gest radicalment democràtic de participació en una votació convocada, organitzada i finançada pel poble català, el qual entronca i tancarà un procés de consultes que va començar el de setembre de 2009 a Arenys de Munt.

Barcelona Decideix neix igualment amb la voluntat d’esdevenir un gran moviment ciutadà, format per entitats i persones, no partidista, transversal, democràtic i transparent amb l’única finalitat, acotada en el temps, d’organitzar l’esmentat referèndum.

Barcelona Decideix es compromet en l’organització del referèndum sobre la base del rigor, la neutralitat i l'escrupolós respecte a totes les opcions que s'hi plantegin per tal de preservar les garanties democràtiques i de funcionament inherents a qualsevol consulta d’aquestes característiques.

Barcelona Decideix fa una crida a totes les entitats, organitzacions i institucions de tot tipus, així com als ciutadans i ciutadanes, a fer-se seva aquesta iniciativa i a participar activament en l'organització d'aquest referèndum. Cridem als barcelonins i les barcelonines que ens acompanyin com a voluntaris i voluntàries en l'assoliment d'aquesta fita democràtica.

barcelonadecideix.cat

External Links

Following

  1. LLUÍS SALAS
  2. Mediabackoffice.net
  3. Adrià Velardos
  4. Sant Andreu Decideix