Be-Lounge Plus

Joined

User Stats

Profile Images

User Bio

Be-Lounge is gelegen in de driehoek Brussel, Antwerpen en Mechelen, op 1 kilometer van de afrit Willebroek Z1 op de A12, zie routing in bijlage.
Dus zeer centraal tussen Brussel en Antwerpen.
De locatie heeft een oppervlakte van 1100m² (+ grote aparte cateringruimte) en biedt plaats aan maximum 550 personen zittend diner en 900 personen in walking dinner.
Be-Lounge is ook perfect opsplitsbaar in 2 gelijke delen en is toegankelijk voor grote vrachtwagens.
Be Lounge is volledig aangekleed en ingericht met hightech projectie-, geluids- en lichtapparatuur. Er is lichtgevend design meubilair met regelbaar coloriet aanpasbaar aan uw logo kleuren.
Er is zeer ruime parking rondom de gebouwen.
Wij hadden reeds het genoegen om Vinci Energies, Belgacom, Coca Cola, KBC, Tech data, Scansource Europe, Konica Minolta, Exellent, Ergo, Telenet, Mobistar, Pfizer, Goodyear, Total-Renault, Unizo KMO Laureaat Galadiner, Dimension Data, Atlas Copco en vele andere te mogen verwelkomen.
De Be Lounge staff kan u van A tot Z begeleiden voor de volledige realisatie van uw event, presentaties aanmaken voor uw seminar, concepten voor uw productlauch of thema-invullingen voor uw personeels- of klantenevents. Call Sara for more information 0495/26 72 36

External Links

Following

  1. Prime Events