Billevo AB

Joined
Stockholm, Sweden

User Stats

Profile Images

User Bio

Matchar dina behov
De flesta företag har varit i en situation där de behöver kapital för att lösa en aktuell situation. Går man till sin bank så kommer du med största sannolikhet inte kunna låna pengar där. Vi ville ändra på detta genom att ta fram en tjänst där bankerna och finansbolagen och du har lika mycket att säga till om. Men där du bestämmer villkoren och hittar den bank eller finansbolag som är villig att matcha just ditt företags behov.

Besked i realtid
Billevo är en mötesplats mellan företag och banker/finansbolag där du som företagare anger dina uppgifter och sedan – i realtid – anger bankerna/finansbolagen om de är intresserade av att köpa din eller dina fakturor. Genom att fler banker och finansbolag erbjuder sina tjänster till dig kan du välja den som passar dig och dina förutsättningar bäst. Via vårt unika system kan vi ge bankerna och finansbolagen dagsfärsk information rörande din ekonomi. Vid en traditionell kreditupplysning får bankerna och finansbolagen endast daterad historik men här kan vi erbjuda bättre underlag och förhoppningsvis bättre förutsättningar för dig som företagare att sälja en eller flera fakturor, på de villkor som du förtjänar.

Lång erfarenhet
Vi som ligger bakom Billevo har lång erfarenhet inom finans, kredit och analys. Med vår samlade kompetens har vi tagit fram marknadens bästa erbjudande för dig som företagare, som är i behov av att hitta en bra likviditetslösning.

External Links

Recently Uploaded

Recent Activity

Billevo AB does not have any activity yet.