CALIDOS Plus

Joined
Catalunya

User Stats

Profile Images

User Bio

CALIDOS és una petita empresa catalana formada per professionals, que des de 1990 ens dediquem al disseny multimèdia. Durant tots aquests anys hem realitzat treballs molt diversos, per empreses i institucions, i hem acumulat una gran experiència tant tècnica com creativa.
A CALIDOS sempre hem estat una empresa pionera en la producció digital. L’any 1991 participem en la creació dels primers CD-ROM interactius, el 1994 animacions per l’enciclopèdia francesa Bordas, el 1996 realitzem jocs per nens per TV3, La Vanguardia i el departament de Medi Ambient, entre altres. També hem estat pioners en la creació de pàgines web corporatives, comercials, lúdiques i educatives. Som experts en la codificació i compressió de vídeo sota demanda i altres experiències avançades. Fins al dia d’avui hem treballat per a clients molt diversos en els camps de la cultura, el medi ambient, la indústria, la comunicació, la publicitat, l’educació, enginyeria, el comerç i un llarg etc.
Actualment estem especialitzats en produccions en produccions audiovisuals en alta definició (HD, HDTV) videografia (Motion Grpahics i 3D) i fotografia digital immersiva (Foto panoràmica, QTVR, FLASH) i GIGAFOTO (fotografia de molta resolució interactiva).
Ens agrada participar en projectes creatius i innovadors, amb un compromís ètic i al servei de les persones.
A CALIDOS creiem que un altre món és possible i és per això que donem suport a associacions sense ànim de lucre i dediquem i una part dels nostres beneficis a projectes de cooperació.

External Links

Following

  1. Pol Fuentes
  2. Downtown visuals
  3. Jordan Shipman
  4. Jordi Giribet
  5. Maria Giribet