1. Peter Bo Jørgensen er læge med speciale i kirurgi. Som ung studerende var han i Afrika, hvor et ønske om at hjælpe verdens fattigste, blev sået i ham.
  Mange år senere, da han har etableret sig med sin egen klinik, står han pludselig med et overskud der gør at drømmen bliver mulig og Masanga projektet bliver en realitet.

  Medvirkende: Peter Bo Jørgensen

  # vimeo.com/187635517 Uploaded
 2. Gadehave Festival 2015 er et brag af en fest. En fest hvor frivillige holder en musikfestival for store og små. Festivalen er en drøm, der går i opfyldelse.
  Arrangørerne håber, at festivalen kan være med til at give et andet billede af kvarteret. De frivillige vil gerne vise området frem, fordi her er så meget andet, end de problemer, man hører om. Musik er godt til at samle folk.
  Der skal mange frivillige kræfter til at få så stor en festival til at køre, og på dagen knoklede ca. 70 frivillige og medarbejdere for at få alt til at fungere.

  # vimeo.com/148595238 Uploaded
 3. Afrikansk kulturdag i Høje Taastrup

  # vimeo.com/148595239 Uploaded

Taastrup-TV

Kanal 1 PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.