1. - DMG on Ice -
  Naam: DMG on Ice | Afl. 1 | Opening Ijsfestijn
  Datum: 11 december 2015

  Na succesvolle voorgaande edities is ook dit jaar het Ijsfestijn in Deurne feestelijk geopend. Wij van DMG waren erbij!

  # vimeo.com/148707297 Uploaded 64 Plays 0 Comments
 2. - DMG on Ice -
  Naam: DMG on Ice | Afl. 2 | Ondernemerscafe
  Datum: 15 december 2015

  De laatste editie, aflevering 134, van dit jaar van het Ondernemerscafé Deurne vindt plaats op het Ijsfestijn op de Markt. Onder leiding van Jan van den Heuvel en co-presentator Heidi Geven praten enkele gasten over het nut van sponsoring van grote evenementen. Deze gasten zijn: de voorzitter van het IJsfestijn, Hans Martens, Henk van der Steijn namens de Markthoreca en wethouder Nicole Lemlijn.

  DMG was erbij!

  # vimeo.com/149136487 Uploaded 23 Plays 0 Comments

DMG on Ice 2015 - 2016

DMG TV PRO

Vanaf 11 december 2015 vind je hier de afleveringen van de serie 'DMG on Ice'! In dit programma blikken we terug op de activiteiten welke er plaats vinden gedurende het Ijsfestijn. Aan het eind van dit evenement blikken we terug in een extra lange uitzending…


+ More

Vanaf 11 december 2015 vind je hier de afleveringen van de serie 'DMG on Ice'! In dit programma blikken we terug op de activiteiten welke er plaats vinden gedurende het Ijsfestijn. Aan het eind van dit evenement blikken we terug in een extra lange uitzending op het Ijsfestijn.

DMG on Ice is vanaf vrijdag 11 december 2015 te zien via de social media kanalen van het IJsfestijn, Deurne Media Groep en via deze pagina.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.