1. Barbara del Court König is zelfstandig ondernemer en hoopt met haar bedrijf ook een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Jij ook? Hoe doe je dat? In deze uitzending spreekt ze met expert Jos Reinhoudt (MVO-Nederland) en presentator Willem Overbosch over 10 praktische to-do’s om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

  # vimeo.com/160342388 Uploaded
 2. Marcel Boersma publiceerde samen met zijn zakenpartner Guido Mangert het boek Ondernemen is Topsport waarin ze 36 topondernemers en topsporters lieten interviewen. Het resultaat is een inspirerend boek met verhalen over groei en ambitie. Over het stellen van doelen en de weg ernaar toe. Een van de verhalen is die van Afrodite Zegers en Anneloes van Veen van A-team 470 samen met Dutch Network Group oprichter Willem Overbosch.

  Marcel vertelt over zijn eigen ervaringen als groei ondernemer en hoe hij met de methode "Foto van de toekomst" met PeakValue andere groeiondernemers helpt om ambities waar te maken.

  # vimeo.com/158489626 Uploaded
 3. Zeilster Afrodite Zegers en Anneloes van Veen gaan naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. In april 2016 wonnen ze op het EK zilver en dat is een veelbelovende stap. Om hun Olympische Campagne goed voor te bereiden willen ze graag zoveel mogelijk trainen. Die trainingen vinden vaak plaats in de Middellandse zee, maar het liefste gaan ze zoveel mogelijk naar Rio om daar de lokale omstandigheden zo goed mogelijk te leren kenen.
  Voor die trainingen hebben ze naast de bijdrage van het Watersportverbond en Delta Lloyd extra geld nodig. € 47.000 om precies te zijn en daarom zijn ze met ateam470.nl een crowdfunding campagne begonnen.

  Er zijn verschillende pakketten samengesteld van € 47,- , € 470,- en € 4.700 euro. Je kan samen met je bedrijf meedoen en na de Spelen een masterclass van deze Topsporters krijgen. Daarnaast ontvang je, afhankelijk van je bijdrage 1 of 100 exemplaren van het boek "Ondernemen is Topsport".

  Aan tafel zitten Anneloes van Veen, Afrodite Zegers, Simon Keijzer (Watersportverbond) en Willem Overbosch (presentator)

  # vimeo.com/162942074 Uploaded
 4. Voor je het weet is het zover! Generatie Z is nu aan het opgroeien en vanaf 2025 zal ze de maatschappij overnemen. Wat is de impact daarvan op Ondernemerschap en kunnen je eigen kinderen je helpen om je nu al aan te pasen aan de wereld van straks.

  # vimeo.com/160347915 Uploaded

ZZP Servicedesk

dutchnetworkgroup PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.