1. Uitloper van ''Radar Love'''.

  Solo's door: Ruben, Stefan en Beukeneut.

  Sounds afkomstig van EZ Drummer 2!!

  Opgenomen met een Cameraatje en interne microfoon (blowing in the wind...)

  # vimeo.com/164971401 Uploaded 72 Plays 0 Comments
 2. Dit voor velen als onmogelijk te spelen stuk beschouwd, is bij het maagdelijk inzien van de noten inderdaad overweldigend: Tuplets (onregelmatige ritmes) & geneste groepen van vijf en zes gespeeld als triool en meer van deze ongein! Bovendien blijken er meerdere versies van dit stuk op internet rond te zwerven en een fingering staat er niet bij. Die mag jezelf uitzoeken en dan blijkt ook nog eens dat er veel figuren links georiënteerd worden gespeeld met de kickvoet er tussen door. Ohh... en er loopt een Hihat in kwarten met de linkervoet mee (58 BPM)........
  De interpretatie die hier te horen is, is afgeleid van een MIDI versie waarmee alle melodische instrumenten werden gespeeld. Deze noten fungeerden als basis voor de drumpartij die daaruit is afgeleid en te horen is in deze clip.

  Onmogelijk is het zeker niet......maar zoals altijd zit het venijn 'm in de staart. Zo ook in dit stuk wat door Zappa als drumsolo is gecomponeerd (het eerste deel van de clip).

  De melodische instrumenten zoals Marimba en Glockenspiel zijn er later bij bedacht (2e deel van de clip). Hier worden die door een MIDI partij gespeeld en de drumpartij is er LIVE bij ingespeeld op een E-drumkit wel te verstaan. Hierdoor was het eenvoudig om Splashes en China Cymbals toe te wijzen aan de fysieke Cymbals.

  Dit stuk stond model voor THE BLACK PAGE #2 die later volgt in deze serie.

  # vimeo.com/149264390 Uploaded 82 Plays 0 Comments

BEUKENEUT

Drumstudio Harderwijk

Videos van Beukeneut

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.