1. I denne ukens vlog forteller Heidi hvordan hun ved hjelp av Balanced View gikk fra et høyt mentalt stressnivå til en sann glede over å bidra på jobb.

  # vimeo.com/239487826 Uploaded 5 Plays 0 Comments
 2. I denne kursserien deler Heidi om den effektive Balanced View-metoden. Veien til balanse, klarhet, gode relasjoner og hvor du kan bidra med dine sterke sider starter i dag, så slapp av og nyt dette kurset! Serien består av 10 videoer og del 9 gir deg neste steg for å ta metoden og verktøyene videre i din hverdag.

  Uploaded 1 Play 0 Comments
 3. I denne kursserien deler Heidi om den effektive Balanced View-metoden. Veien til balanse, klarhet, gode relasjoner og hvor du kan bidra med dine sterke sider starter i dag, så slapp av og nyt dette kurset! Serien består av 10 videoer og del 6 får du høre flere eksempler på praksisen med korte øyeblikk.

  Uploaded 2 Plays 0 Comments
 4. I denne kursserien deler Heidi om den effektive Balanced View-metoden. Veien til balanse, klarhet, gode relasjoner og hvor du kan bidra med dine sterke sider starter i dag, så slapp av og nyt dette kurset! Serien består av 10 videoer og del 4B klargjør valget du har i hvert eneste øyeblikk.

  Uploaded 1 Play 0 Comments
 5. I denne kursserien deler Heidi om den effektive Balanced View-metoden. Veien til balanse, klarhet, gode relasjoner og hvor du kan bidra med dine sterke sider starter i dag, så slapp av og nyt dette kurset! Serien består av 10 videoer og del 5 gir Heidi deg muligheten til å teste et effektivt og kraftfullt verktøy som er enkelt å integrere i din hverdag.

  Uploaded 1 Play 0 Comments

Heidi: Balanced View

Balanced View Sweden/Norway Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.