1. Thunderdome DIE HARD DAY

  5 december heeft een nieuwe lading gekregen namelijk 5 dec = Thunderdome DIE HARD DAY.
  ID&T heeft voor de fans van The Thunderdome een mooie event georganiseerd in de Melkweg Amsterdam
  2200 bezoekers konden weer eens ouderwets uit hun dak gaan op het Thunderdome concept
  Zon 25 jaar gelee kwam ik contact met ID&T via John van der Star, ik had een nacht gefilmd op een party en wou afrekenen morgens op het productiekantoor, daar kwam ik Duncan tegen en die zei “ ik wil je betalen maar ik moet wel een bon hebben met btw” , Hoe regel ik dat dan? vroeg ik. “ gewoon even laten inschrijven bij de KvK en het is geregeld!
  Zo kwam het dat mijn eerste officiële factuur naar ID&T is gestuurd en zo komt het dat we weer op de Thunderdome DIE HARD DAY staan.
  In de begin jaren verzorgde ik het camerawerk later ben ik samen met John de videoshows gaan verzorgen, we maakten de grafics zelf.
  Let wel! We spreken hier nog over het analoge tijdperk, geen computers, ja alleen de Amiga, daar konden we de namen mee maken van de dj s, verder ging alles vanaf de vhs band.
  3 jaar gelden was de aller laatste Thunderdome in de RAI, 12.000 man prachtig feest, nu een kleine revival in de Melkweg, het was weer erg leuk om een videoshow te doen.
  Eigenlijk heb ik mijn materiaal al jaren niet meer bekeken en als je dan een videoshow doet en je ziet de grafisch en animaties weer op een groot scherm dan is dat kicken.
  Ons idee was altijd de dj draait muziek wij draaien grafics, dat moet bij elkaar komen, dus oor en oog, zodat de kijker uit zijn dak gaat!
  Uiteraard heb ik toch wat opnames gemaakt en zie hier een kort verslag

  # vimeo.com/147986319 Uploaded 152 Plays 0 Comments
 2. # vimeo.com/124695800 Uploaded 23 Plays 0 Comments
 3. # vimeo.com/124695440 Uploaded 22 Plays 0 Comments
 4. # vimeo.com/88975083 Uploaded 92 Plays 0 Comments
 5. # vimeo.com/55770011 Uploaded 32 Plays 0 Comments

Muziek, audio, clips

JJ Video Productions Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.