1. Op verkenning in de stad Scherpenheuvel, het bedevaartoord van Onze Lieve vrouw, de oude abdij van Averbode en het land van de Witte zoals beschreven door Ernest Claes. Een toeristische aanrader. Het land van Zichgem in een modern kleedje. Dank aan de vrienden van het omliggende Schaffen voor jullie doorzettingsvermoden im deze korte documentaite om te toveren tot iets onvergetelijk.

  Honderduizenden mensen bezochtenb reeds onze plaatsen ezn de meesten keren er jaarlijks terug. Scherpenheuvel, een traditie, een weet en een begtip.

  BelgaPress.com/

  # vimeo.com/255680311 Uploaded 56 Plays 0 Comments
 2. Een terrasje op zondag is een welhekomen eist na een lange vlucht. En zo kwam ze op mijn terras terecht waar we ons wat geamuseerd hebben.

  # vimeo.com/177063642 Uploaded 22 Plays 0 Comments
 3. Mijn edele tuin noem ik hem. Een levende biotoop van natuurlijke organismen en kleinere insecten.

  Zaken die we nodig hebben om de natuur in stand te kunnen houden, dat is onze plicht. We mogen de werking van moeder natuur niet belemmeren nog tegenhouden.

  # vimeo.com/174959033 Uploaded 33 Plays 0 Comments
 4. Ons dorp en streek nostalgie. Wat zijn onze genealogische roots en landschappen toch moou. Ik hou ban je en ik zal je steeds beminnen mijn dorp :)
  Garry Vancauwenbergh

  SportWereldLive.com/

  # vimeo.com/172613086 Uploaded 22 Plays 0 Comments

Documentaires Nederlands

Garry Vancauwenbergh Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.