1. kla.tv/7464

  A jan demonstratat ne Rusi te shtypura?

  Të dashur shikues. A jan Demonstratat ne Rusi te shtypura?
  Ndryshe paraqiten ne media perendimore, demonstrata kundër qeverisë ruse dhe presidentit Putin kundër Rusisë nuk janë të shtypura.
  Kështu thotë Andrei Kovalenko, një shkencëtar politik dhe deputet zotri Federov në Shtetin Duma, Parlamentit të Shtetit të Rusisë, që në Moskë dhe në Shën Petersburg pothuajse çdo fundjavë mbajtën Demonstrata të opozitës. Autoriteti shtetëror do të përgjigjet shumë modern, edhe pse ne e dimë se këto demonstrata janë shpesh të kontrolluara nga jashtë. Policia siguron, rregullon dhe kontrollon çdo gjë dhe është duke u përpjekur për të siguruar se nuk ka dhunë. Kur mbaron periudha e juj thojnë “Koha juj ka kalu” dhe pastaj te ndahen te gjith. Në qoftë se është fjala për rezistencën ose sjellje agresive, njerzt e dhunshem pro forma do te arrestohen, por 95% prej tyre ne fund te dites lirohen. A mundet me qën sjellja e forcave Ruse te siguris e vertet edhe me qën fjala “shtypjen e demokracisë”, apo edhe të flasin për “fundin e lirisë së shprehjes”, siq deshirojn mediat perëndimore kaq i lumtur?
  Keni nje mbrëmje të këndshme.

  von: aba.
  Quellen/Links:
  - Auszug aus dem Interview mit Andrej Kovalenko – Kla.TV vom 25.12.2014 (Minute 0:00 bis 10:00)
  - kla.tv/4931

  # vimeo.com/151788106 Uploaded 8 Plays 0 Comments

Kla.tv - Shqip (Albanisch)

KlagemauerTV PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.