1. Vi samarbetar med över 40 lokala leverantörer. Värmlandsmjölk i alla våra butiker. Naturliga mötesplatser. Vi har 75 butiker. Vi finns i alla kommuner i Värmland.

    # vimeo.com/151899323 Uploaded 23 Plays 0 Comments

Konsum Värmland

Coop Värmland

Konsum Värmland är en kooperativ ekonomisk förening som ägs och drivs av våra cirka 154 000 medlemmar. Vårt huvudkontor finns i Karlstad och vi har ett 80-tal försäljningsställen runt om i Värmland. Konsum Värmland driver också en egen livsmedelsindustri…


+ More

Konsum Värmland är en kooperativ ekonomisk förening som ägs och drivs av våra cirka 154 000 medlemmar. Vårt huvudkontor finns i Karlstad och vi har ett 80-tal försäljningsställen runt om i Värmland. Konsum Värmland driver också en egen livsmedelsindustri i form av bageri, lagercentral, charkfabrik och transportcentral. I föreningens helägda dotterbolag finns gränshandelsbutikerna MaxiMat och Supermarket och lågpriskedjan Pekås. Vi har cirka 1 300 anställda och under 2014 uppgick den totala försäljningen till 3,9 miljarder kronor.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.