1. Fire elever fra Holmegårdsskolen i Kokkedal har lavet denne soundslide om deres hjemstavn. Med mobilen har de taget billeder og optaget lyd. Med hjælp fra fotojournalist Gregers Tycho er lyden redigeret i gratisprogrammet Audacity og soundsliden er produceret i PhotoStory.

  # vimeo.com/11115779 Uploaded 218 Plays 0 Comments
 2. Tre elever skal fortælle om deres hjemstavn. Med mobilen tager de billeder og optager speak. Til sidst redigerer de materialet til en soundslide. Se hvordan de gør og find ud af, hvordan I selv får det bedste resultat, når I laver soundslides.

  # vimeo.com/11115463 Uploaded 125 Plays 0 Comments
 3. Produktionsleder på http://hjemstavn.com/undervisning, Aslak Gottlieb, kommer med sine betragtninger over, hvorfor det er vigtigt at arbejde med hjemstavnsbegrebet i undervisningen

  Uploaded 6 Plays 0 Comments
 4. Temaerne i http://hjemstavn.com/undervisning er at finde mange steder i Fælles Mål 2. Projektleder Aslak Gottlieb foretager et par punktnedslag.

  # vimeo.com/9985782 Uploaded 30 Plays 0 Comments
 5. hjemstavn.com er et kunsterisk projekt i Helsingør og Fredensborg Kommuner. Den 15. maj 2010 udkommer et webbaseret undervisningsprogram, som udskolingsklasserne frit kan benytte sig af. hjemstavn.com bliver drevet af Helsingør Teater. Aslak Gottlieb, medieundervisning.dk, er ansvarlig for undervisningsprogrammet.

  # vimeo.com/9969505 Uploaded 57 Plays 0 Comments

hjemstavn.com/undervisning

Aslak Gottlieb

Her er materiale til undervisningsprogrammet i hjemstavn.com. Se mere på http://hjemstavn.com/undervisning

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.