1. A aquestes alçades segur que has vist el vídeo Digital Health. People Centered Care. Si no és així, adjuntem enllaç: vimeo.com/149492555
    Aquest vídeo és un recull dels moments del rodatge, tot allò que passa darrera les càmeres i que hem volgut compartir amb tots vosaltres.

    # vimeo.com/151627622 Uploaded 130 Plays 0 Comments
  2. # vimeo.com/149492555 Uploaded 2,035 Plays 1 Comment

Salut Digital

Fundació TIC Salut Social Plus

La confluència de tecnologies emergents (computació al núvol, mobilitat, sensors, analítica, xarxes socials, genòmica, etc.) està generant l’oportunitat de transformar digitalment indústries senceres. El sector de la salut genera molt coneixement i és…


+ More

La confluència de tecnologies emergents (computació al núvol, mobilitat, sensors, analítica, xarxes socials, genòmica, etc.) està generant l’oportunitat de transformar digitalment indústries senceres. El sector de la salut genera molt coneixement i és susceptible d’aprofitar aquesta situació per a la millora estructural en el disseny i la prestació de serveis. En la intersecció entre aquest ventall d’innovacions tecnològiques i el sistema de salut rau el que s’anomena salut digital. Es podria definir com la millora i la transformació del sistema de salut i l’organització sanitària mitjançant la introducció intensiva de tecnologies emergents indicades en cada moment. Totes les línies d’actuació del Pla de salut han de considerar l’aplicació de la salut digital i el desenvolupament tecnològic com un instrument per aconseguir els objectius proposats.
Salut Digital és la Línia 10 del Pla de Salut 2016-2020.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.