1. Els nens perduts del franquisme (2006) és un documental de Montse Armengou i Ricard Belis produït per TV3 que recull el treball d'un any d'investigació i en què es revela un dels períodes més foscos de la història recent d'Espanya: la desaparició de nens fills de republicans i la separació forçosa de les seves famílies per part de la repressió franquista.

    # vimeo.com/2599250 Uploaded 4,723 Plays 0 Comments
  2. Els nens perduts del franquisme (2006) és un documental de Montse Armengou i Ricard Belis produït per TV3 que recull el treball d'un any d'investigació i en què es revela un dels períodes més foscos de la història recent d'Espanya: la desaparició de nens fills de republicans i la separació forçosa de les seves famílies per part de la repressió franquista.

    # vimeo.com/2658532 Uploaded 2,188 Plays 0 Comments

Los niños perdidos del franquismo

memoriahistoricaav

Este documental revela uno de los períodos más oscuros de la historia reciente de España: la desaparición de niños hijos de republicanos y la separación forzosa de sus familias por parte de la represión franquista.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.