1. Οι ακτιβιστές του καναδικού πλοίου Ταχρίρ, που παραμένει εγκλωβισμένο στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι, καταγγέλλουν τις μεθοδεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης και την ενδοτική της στάση απέναντι στο Ισραήλ. Περιγράφουν τις "γραφειοκρατικές διαδικασίες" που αντιμετωπίζουν και το θέατρο του παραλόγου που έχει στηθεί με το λιμεναρχείο, με σκοπό να καθυστερήσει η αναχώρηση του πλοίου. Ταυτόχρονα καταγγέλλουν πως βρίσκεται σε κίνδυνο η ασφάλεια του πλοίου καθώς μετά το σαμποτάζ σε άλλο πλοίο του Στόλου της Ελευθερίας, αποδείχτηκε πως η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί ή δε θέλει να εγγυηθεί για την ασφάλεια του διεθνούς στόλου αλληλεγγύης. Τέλος, τονίζουν πως η απαγόρευση απόπλου όλων των πλοίων για τη Γάζα εκθέτει την κυβέρνηση Παπανδρέου και προσβάλλει τους Έλληνες.

  # vimeo.com/25924529 Uploaded 876 Plays 0 Comments
 2. Έχουμε συνηθίσει να τα βάζουμε μαζί τους και πολλές φορές όχι άδικα. Όμως πίσω από το τιμόνι κρύβονται και ιστορίες εκμετάλλευσης και εργασιακού μεσαίωνα. Ο λόγος για τους οδηγούς ταξί και για την αντιπαράθεση του νέου Σωματείου Οδηγών με τους ιδιοκτήτες των αδειών ταξί στην Αττική.

  # vimeo.com/23404714 Uploaded 42 Plays 0 Comments
 3. Οι πίσω σελίδες ταξιδεύουν μαζί με τη χορωδία "Χρόες" στην Ανάφη και μιλούν για τον τόπο εξορίας και για την ηρωϊδα Ηλέκτρα Αποστόλου. Την ίδια ώρα η Μονή Καλαμιώτισσας προσπαθεί να προσελκύσει επενδύσεις ανάπτυξης καταστρέφοντας έναν παρθένο τόπο.

  # vimeo.com/11572575 Uploaded 332 Plays 0 Comments
 4. Ο πρόεδρος της MIG περιγράφει πως πρέπει να κυλά η καθημερινότητα ενός υπηκόου της χώρας. Κάποιοι από πίσω χειροκροτούν...

  # vimeo.com/11573003 Uploaded 36 Plays 0 Comments
 5. Σοβαρές καταγγελίες για το σύστημα λειτουργίας των καφετεριών στο Ηράκλειο και την διαπλοκή συμφερόντων στην πόλη. Οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης καλούν τον δήμαρχο να δώσει απαντήσεις. Ο δήμαρχος Γιάννης Κουράκης δήλωσε πως απαντήσεις θα δοθούν μέσω της Δικαιοσύνης.

  # vimeo.com/12690208 Uploaded 257 Plays 0 Comments

Πίσω Σελίδες

piso selides

Ιστορίες ανθρώπων για όσους θέλουν να τις ακούσουν

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.