1. Første del af borgermødet er optaget d. 19. april i Globus 1 i Gellerup.
  Her blev der budt velkommen af Borgmester Nikolai Vammen, hvorefter de foreløbige planer blev gennemgået af Stadsarkitekt Gøsta Knudsen.

  # vimeo.com/11614434 Uploaded 32 Plays 0 Comments
 2. Anden del af borgermødet er optaget d. 19. april i Globus 1 i Gellerup, hvor der blev taget hul på paneldebatten.

  Fra borgernes side var der positive men også krtiske tilkendegivelser vedr. helhedsplanen, bla. fordi den ikke indeholder en plan for en moske i området.
  De tilstedeværende byrådspolitikere samt ledelsen i Brabrand boligforening forsøgte at overbevise mødedeltagerne om, at helhedsplanen skulle handle om de problemer, der har plaget Gellerup og Toveshøj, og som søges løst ved hjælp af et arkitektonisk projekt, og altså ikke ved hjælp af et socialt eller et integrationsprojekt.
  Der blev også udtrykt bekymring fra salen om, hvorvidt kvinder ville få mulighed for, i højere grad at etablere erhverv, end det er tilfældet i Bazar Vest idag.

  # vimeo.com/11614496 Uploaded 26 Plays 0 Comments
 3. Tredje del af borgermødet er optaget d. 19. april i Globus 1 i Gellerup, hvor vi springer ind midt i en, til tider ophedet debat om bl.a. nedrivning af boligblokke, og om hvorvidt der er en politisk vilje til at give beboerne i Gellerup og Toveshøj en moske.

  # vimeo.com/11614622 Uploaded 11 Plays 0 Comments
 4. Fjerde del af borgemødet er optaget d. 19. april i Globus 1 i Gellerup. Vi følger vi afslutningen på paneldebatten hvor beboerne udtrykker bekymring over udviklingen der går i retning af et parallelsamfund og en "ghettoisering" af Gellerup og Toveshøj.
  Til sidst har Borgmester Nikolai Vammen ordet for at runde diskussion af.

  # vimeo.com/11614673 Uploaded 19 Plays 0 Comments

Helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj

Mediehus Aarhus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.