Altres Especials

Vídeo resum de les conclusions de les diferents veus que van participar a la taula rodona organitzada per El Periódico de Catalunya el passat dia 17 de març a la seu del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. La taula rodona va comptar amb la participació de Josep Oriol, degà del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports, de Meritxell Pineda, directora de l’Institut d’Estudis de la Seguretat (IDES), de Santiago Montaner, assessor jurídic del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (CETIB), de Montserrat Torrent, directora de l’Organització de Consumidors i Usuaris de Catalunya (OCUC), de Joaquim Bernat, Cap del Servei de Normativa i Procediment de l’Agència Catalana del Consum i de Josep Barceló, jurista del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (EIC).

Aquet vídeo està dedicat a la memòria de Santiago Montaner.

# vimeo.com/10432272 Uploaded

Altres Especials

Only Media Web

A banda de les capçaleres monogràfiques de Catalunya Construeix, Catalunya Infraestructures i Ecòpolis, amb una entitat, una periodicitat i una trajectòria consolidada, El Periódico de Catalunya edita també altres especials que completen i enriqueixen…


+ More

A banda de les capçaleres monogràfiques de Catalunya Construeix, Catalunya Infraestructures i Ecòpolis, amb una entitat, una periodicitat i una trajectòria consolidada, El Periódico de Catalunya edita també altres especials que completen i enriqueixen la seva línia argumental i que tenen l’objectiu de tractar realitats puntuals i específiques amb el detall, el rigor i la pluralitat de veus i opinions que caracteritzen les nostres publicacions.

El resultat són especials com l’E-notici@s -una eina al servei de les noves tecnologies que s’integra de forma trimestral a les pàgines del diari-, El Periódico de l’Emprenedor -que un cop l’any tracta el tàndem temàtic d’innovació i creació de negoci- o la publicació sobre la Setmana de l’Aeronàutica i de l’Espai -que posa sobre la taula la importància d’aquest clúster estratègic per a Barcelona i Catalunya- entre d’altres pàgines especials. Periòdicament altres es publiquen també altres especials vinculats a temes socials, de serveis, d’innovació, economia, tecnologia i qualitat de vida.

El denominador comú de tots ells és el valor dels continguts, la voluntat de triar temes que s’avancen a l’actualitat i el fet de tractar-los a partir d’arguments transversals i d’una diversitat de perspectives. Aquests s’analitzen de forma especialitzada per arribar a un target amb un perfil relatiu al dels sectors citats però també a un públic plural.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.