bkkc

 1. Op 15, 18 en 19 oktober in de Brabantse filmtheaters.

  Ben jij 9 jaar of ouder? En heb je niks te doen in de herfstvakantie? Jawel hoor! Kom naar Kids Only! Een speciaal programma met twee toffe films en super leuke activiteiten bij het Brabantse filmtheater bij jou in de buurt.

  Je kunt naar Superechte Liefde (N 2011, S. Sewitsky) - winnaar beste langspeelfilm 2012 van het Europees Jeugdfilmfestival Vlaanderen -- en naar de voorpremière van Ice Dragon (S 2012, M. Högdahl). Maar ook is er een dj die hippe muziek draait, een workshop acteren en pasta, patat en pannenkoeken eten. Maar het mooiste komt nog. Verboden voor ouders! Kids only.

  Kan jij niet meer wachten? Wij ook niet. Tot in het filmtheater!

  http://www.bkkc.nl/kidsonly

  # vimeo.com/49444719 Uploaded 83 Plays 0 Comments
 2. Van 13 tot en met 21 oktober in de Brabantse filmtheaters.

  Ja! Het is weer herfstvakantie en de leukste films zijn te zien in de Brabantse filmtheaters bij jou in de buurt. Kom jij ook met je ouders of opa en oma voor een leuk uitje in het donker? Bovendien is er bij verschillende filmtheaters van alles te doen. Knutselen, een interactieve installatie en een workshop acteren of animatie bijvoorbeeld. En, je kunt Pippa Allen – de hoofdrolspeelster ‘Kiek’ uit Patatje Oorlog – alles vragen wat je wilt weten tijdens de meet&greet.

  Natuurlijk is de Opa & Omadag er weer dit jaar. Deze gezellige dag is altijd een succes en mag uiteraard niet ontbreken. Ook aan de allerjongsten is gedacht. Wie is er nou niet opgegroeid met de prentenboeken van Pieter Konijn of Kikker? Kom naar deze prachtige verhalen kijken die tot leven komen op het grote doek tijdens de speciale peuterochtenden.

  Kan jij niet meer wachten? Wij ook niet. Tot in het filmtheater!

  http://www.bkkc.nl/kinderfilmfeest

  # vimeo.com/49444720 Uploaded 140 Plays 0 Comments
 3. This film gives an idea of the support bkkc gives to artists, writers, musicians, filmmakers in Brabant - the Netherlands.

  # vimeo.com/12393961 Uploaded 20 Plays 0 Comments
 4. animatie voor gps kunstroutes Brabant

  # vimeo.com/12267356 Uploaded 219 Plays 0 Comments

bkkc

bkkc

Brabants Knowledge Centre for Arts and Culture

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.