1. Uitbreiding van het takenpakket, een nieuwe naam, nieuw logo en noem maar op. Dit zúl je moeten uitleggen! De naam Netwerk Acute Zorg Limburg bestaat sinds de 2e helft van 2012 en was voorheen bekend als Traumacentrum Limburg. Om de nieuwe naam en het logo te introduceren hebben we een introductiefilm ontwikkeld. Daarnaast hebben we de huisstijl en het corporate ontwikkeld en is onder andere doorgevoerd in een periodieke nieuwsbrief en de website nazl.nl

  # vimeo.com/75484996 Uploaded 49 Plays 0 Comments
 2. Prikkel de fantasie van kinderen! Voor Wickey hebben we een 3D animatie ontwikkeld met diverse Wickey characters. Dit hebben we gedaan door eerst een concept te bedenken, dit vervolgens uit te werken in een storyboard. Daarna zijn er illustraties gemaakt van diverse Wickey characters in verschillende omgevingen. Deze elementen zijn omgezet in een spectaculaire 3D-animatie. Beleving op en top!

  # vimeo.com/75485002 Uploaded 91 Plays 0 Comments
 3. Cicero staat bekend om haar warme ‘thuisgevoel’. De cliënten van Cicero weten dit al jaren, maar de buitenwereld misschien nog niet. Tijd om dit dus eens goed naar buiten te communiceren in de vorm van een campagne met als thema ‘thuis bij Cicero’.

  # vimeo.com/75556633 Uploaded 26 Plays 0 Comments
 4. Met Frutesse begint de dag hééérlijk fruitvol! Frumarco maakt diverse fruitstropen van onder andere het merk Frutesse. Voor Frutesse hebben we het concept bedacht, de fotografie en de vormgeving ontwikkeld voor de advertenties, bestemd voor de Allerhande en een instore commercial voor Albert Heijn. Haal de zomer in huis!

  # vimeo.com/75556634 Uploaded 24 Plays 0 Comments
 5. De naam 'Weert' geeft reeds aan hoe de plaats is ontstaan. 'Weert' is identiek aan waard: een stuk land, gelegen bij of te midden van wateren en moerassen, m.a.w. een ingedijkt stuk land… Een stukje geschiedenis over de stad Weert. Wilt u meer weten? Neem dan eens een kijkje bij de bouwwand op de stationsstraat in Weert. Voor het nieuwbouwproject van Bouwfonds Ontwikkeling, 'Stationskwartier' Weert, hebben we om te beginnen een opwarm- en introductiestrategie ontwikkeld. Daarna hebben we deze strategie vertaald naar een concept, projectlogo en -huisstijl. Dit is geïmplenteerd in diverse communicatiemiddelen; een huis-aan-huis krant, diverse advertenties, brochures en we hebben een bijzondere bouwwand ontwikkeld waarop de complete geschiedenis van Weert weergegeven wordt.

  # vimeo.com/75556962 Uploaded 53 Plays 0 Comments

Ad Eight, creatieve communicatie

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.