1. Beans & Fatback (Live in DWDD) - All I Think About

  # vimeo.com/12601595 Uploaded 13 Plays 0 Comments
 2. Beans & Fatback - All I Think About

  # vimeo.com/12602681 Uploaded 11 Plays 0 Comments
 3. Bring It On Live Beans & Fatback - All I Think About

  # vimeo.com/12600398 Uploaded 7 Plays 0 Comments
 4. Bring It On Live Beans & Fatback - Holding On

  # vimeo.com/12607171 Uploaded 13 Plays 0 Comments

New Music Labs

Lykle de Vries PRO

Manifest

New Music Labs vindt dat muziek (maken) geen hobby is. In de nieuwe (muziek)wereld van nu gaat het niet alleen om het hebben van méér dan normaal talent, het gaat ook om meer dan hard werken, namelijk slim werken. Internet biedt hiervoor ongekende…


+ More

Manifest

New Music Labs vindt dat muziek (maken) geen hobby is. In de nieuwe (muziek)wereld van nu gaat het niet alleen om het hebben van méér dan normaal talent, het gaat ook om meer dan hard werken, namelijk slim werken. Internet biedt hiervoor ongekende mogelijkheden, en New Music Labs wil de muziekwereld helpen die optimaal te leren benutten, om te beginnen in Nederland.

Laboratorium

New Music Labs wil een laboratorium zijn voor (het omgaan) met popmuziek. We willen in de nieuwe muziekwereld de nieuwe mogelijkheden onderzoeken voor productie, promotie, marketing, distributie en performance en er best practices uit destilleren. New Music Labs voelt zich in dit laboratorium vrij om met iedere zinvolle partij samen te werken.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.