1. Aqua Moss blir et nytt og moderne badeland i Vingparken som vil inneholde flere type bassenger for å kunne dekke ulike behov.

  Badelandet planlegges til å innholde et stupebasseng med 10 meter stupetårn, et varmtvann- og behandlingsbasseng som gir økt velvære ikke bare for kronisk syke og funksjonshemmede. Et aktivitetstibud som vil bli brukt hele året for små og store. Badelandet vil gi økt rekruttering til svømming og vannsport. Vil tiltrekke seg besøkende også fra Osloområdet. Et sosialt sted å møtes og være i aktivitet.

  Forutsetning for at badelandet realiseres er at politikerne vedtar dette.

  # vimeo.com/189272126 Uploaded 23 Plays 0 Comments
 2. Badelandet Aqua Moss i Vingparken skal bli et moderne og nytt badeland som vil inneholde flere type bassenger for å kunne dekke ulike behov. En forutsetning for at badelandet skal kunne realiseres er at politikerne vedtar dette.

  For å vise politikerne hvor viktig dette er trenger vi din hjelp ved at så mange som mulig besøker vår Facebookside og liker den.

  I det nye badelandet Aqua Moss vil det komme et 10 meter stupetårn som forventes å bli en stor attraksjon i distriktet. Det vil bli varmtvann- og behandlingsbasseng som gir økt livskvalitet ikke bare for kronisk syke og funksjonshemmede. Det blir store helsefordeler for alle brukere. Et aktivitetstibud som vil bli brukt hele året for små og store.

  Badelandet vil bidra til å øke rekruttering til svømming og vannsport, og ikke minst gi flere mulighet for å lære å svømme og bli trygge i vannet. Dette vil også gi nye og flere muligheter for den lokale svømmeklubben.

  # vimeo.com/188100832 Uploaded 271 Plays 0 Comments

Vingparken

ODIN MEDIA

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.