1. Most egy rendkívül hatásos hálózatépítő eszközt adunk a kezedbe. Ezt a filmet el tudod küldeni e-mailben, fel tudod tölteni a Facebookra, és meg tudod osztani különböző hálózati marketinges, munkakereső, távmunkát, otthoni munkát stb... kínáló Fb. csoportokban. Több mint száz ilyen van, amely magyar nyelvű tagokat vonz. Valamint a blogodban is nagy sikerrel tudod használni (ha van neked olyan). Itt a Vimeo-n is egy kattintással megoszthatod, vagy feltöltheted a YouTube-ra, és ott is terjesztheted. A film címének add meg a csatlakoztató kódod, amit a webirodádban, a profilodban találsz! Még elegánsabb, ha ezt a szponzorkódod a https://goo.gl weboldalon lerövidíted, és úgy írod be e film címeként.
  A film hatásaként folyamatosan egy-egy újabb munkatársad csatlakozhat hozzád nagyon egyszerűen. Ha azonban a régebbi hálózatának összes munkatársát átregisztrálná a SERP-be hozzád (ahogy azt e filmben hallja), akkor még jobb feltételekkel fogtok tudni pénzt keresni együtt. Ha egy másik hálózat 100 főnél nagyobb csoportjának (hálózati ágának) vezetője szeretné áthozni a munkatársait, akkor keresd a SERP felső vezetőit, mert a hozzád csatlakozó munkatársad a régebbi hálózatának termékvásárlásait is meg tudja sokszorozni, ha akarja.

  # vimeo.com/186261715 Uploaded 698 Plays 0 Comments
 2. A serpnet.com júliusi indulása óta nem volt még ilyen tömeges kéréseket kiváltó esetünk. Ez a videó tegnap került fel a Facebook csoportba. A Fb-n kívül alkalmas az Instagramon való megosztásokra is. Rövid, figyelemfelkeltő, humoros, és IGAZ tapasztalatokat is megállapító reklámfilm. Az elmúlt néhány óra alatt már több SERP-hálózati ágból is kérték, hogy tegyük elérhetővé a Facebookon kívül is. Íme, innen is letölthető, osztható, és használható.

  A konkrét kérések szerint azért került fel ide is ez az 59 másodperces kisfilm, mert több munkatársunk szeretné használni e-mailben, a saját blogoldalán, és más közösségi hálózatokba is. A Fizetünk a véleményedért Fb oldalon könnyen kattintható többféle megosztásban, és privát üzenetként elküldve a Fb-os ismerősöknek. Erről a helyről most már a többi funkcióját is érdemes elindítani. Letölteni a "Download" gombbal tudod, amit e leírás ablakában találsz.

  A saját szponzorkódodat el ne felejtsd elküldeni, megosztani, csatolni a filmhez!

  # vimeo.com/187948002 Uploaded 224 Plays 0 Comments

serp video

Bedegi Józsefné

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.