1. Het publiek in IJsselstein kon tijdens de Sprokkelroute genieten van een interactieve dans uitvoering. Beweging en muziek voelen één en vanuit emotie vormgegeven; een echte coproductie tussen beweging en geluid.

  Voor meer informatie virtual-emotions.nl

  # vimeo.com/185049926 Uploaded 57 Views 0 Comments
 2. Buurtwerkgroepen werkten samen om een culturele route door de Wageningen te organiseren. Alle buurtbewoners, inclusief cliënten van Zideris, kregen hierdoor een kans om hun talenten te tonen. Virtual Emotions gaf met een speciale workshop de bewoners een nieuwe ervaring.

  Voor meer informatie virtual-emotions.nl

  # vimeo.com/188660960 Uploaded 227 Views 0 Comments
 3. Ervaar hoe beweging, beeld en geluid één worden en creëer hiermee je eigen videoclip! Samen wordt een speciale ruimte gemaakt waarin je muziek real time kunt visualiseren en dans, muziek en beeld laat samenvloeien..

  Voor meer informatie virtual-emotions.nl

  # vimeo.com/188832548 Uploaded 79 Views 0 Comments
 4. Cultuurparticipatie heeft een belangrijk positief effect op de vitaliteit, de gezondheid en het welzijn van ouderen. Virtual Emotions zet zich in voor instellingen die werken met ouderen. Afgelopen jaren zijn zo zeer goede ervaring opgedaan.

  Voor meer informatie virtual-emotions.nl

  # vimeo.com/188660431 Uploaded 38 Views 0 Comments
 5. In de tijd rond de eeuwwisseling, lang voordat de Xbox en Wii bestonden, werd een installatie ontwikkeld waarmee muziek door beweging kon worden aangestuurd. Lopend of dansend maakte je zo je eigen, unieke compositie.
  In samenwerking met Productiehuis Oost-Nederland kwam zo de theatershow Space invasiON tot stand.

  Voor meer informatie virtual-emotions.nl

  # vimeo.com/188832179 Uploaded 68 Views 0 Comments

Virtual Emotions

Edwin de Jonge

De combinatie van de fysieke en digitale wereld. Beweging, beeld en geluid vloeien samen tot één geheel! Het is spelen met beweging om beeld en muziek te maken, met instrumenten die virtueel in de lucht hangen.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.