1. Ana Ularu este poate una dintre cele mai cautate actrite romance pe piata filmului international; a jucat in nenumarate productii, cu actori precum Jennifer Lawrence, Tom Hanks, Bradley Cooper, Harvey Kietel si multi altii. Dintre productiile de film romanesti, amintim: Periferic (R: B.G Apetri), Sunt o baba comunista (R: Stere Gulea), La drum cu tata (R: Anca Miruna Lazarescu)

  # vimeo.com/192096060 Uploaded 134 Plays 0 Comments
 2. Paul Negoescu este regizorul filmelor de lungmetraj "O luna in Thailanda" si "Doua Lozuri". De asemenea, Paul este si profesor la UNATC Bucuresti, sectia Regie si anual este membru al juriului la diferite festivaluri de film din lume (ex: Roma, Cluj, Brest)

  # vimeo.com/191834746 Uploaded 72 Plays 0 Comments
 3. Cosmina Stratan a castigat in 2012 premiul pentru "Cea mai buna actrita" la Cannes, oferit pentru rolul Voichitei, din Dupa Dealuri (R: Cristian Mungiu)

  # vimeo.com/191632979 Uploaded 67 Plays 0 Comments
 4. Ada Condeescu s-a facut cunoscuta publicului larg prin rolul principal din "Eu cand vreau sa fluier, fluier" (R: F. Serban, 2010), urman mai apoi multe alte roluri importante ca cel din "Loverboy" sau "Dincolo de calea ferata". Este una dintre actritele romance aleasa in programul "Shooting Stars", din cadrul festivalului de film de la Berlin.

  # vimeo.com/191267786 Uploaded 271 Plays 0 Comments
 5. Dorian Boguta este un actor roman cunoscut pentru filme ca "Francesca" (R: B. Paunescu), "Love Building / Alt Love Building" (R: Iulia Rugina) sau "Doua Lozuri" (R: Paul Negoescu). El este de asemenea si regizor, printre operele sale numarandu-se "Kazimir" sau "Piano", dar si profesor la Scoala actoriedefilm.ro

  # vimeo.com/191031347 Uploaded 91 Plays 0 Comments

The Script Contest

ADFR Plus

The Script Contest is one of ADFR's projects. Here you can find all the videos related to TSC.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.