1. facebook.com/bjornoyathemovie
    Tenk deg tre smågærne brødre på ski i et helt hvitt og øde landskap. Med hver sin pulk på slep, og øverst på pulkene ligger det surfebrett. Snøen pisker og de skal snart sette opp lavvuen og sove. Neste morgen skal de ut og teste bølgene på en plass der ingen har surfet før dem.

    Vi følger drømmen til den kalde Bjørnøya. Der skal vi være i 2–3 måneder og utforske så mye som mulig av fjellene og havet. Vi tar med ski, snøbrett, paraglider, kite og selvfølgelig surfebrettene.

    Vi vil følge vinden og dra dit på øya hvor det er best forhold for surf, men sannsynligvis vil vi finne en favorittplass der vi lager en enkel base. Vi vet at det er surfbare bølger der ute, og dette er virkelig en plass der få har surfet før!

    Tenk deg store bølger som kaster seg innover mot land, stormer som pisker, helt øde landskap og to svartkledde gutter på vei ut i havet. Den siste må stå igjen på land med kamera og rifla klar i tilfelle bjørnen skulle dukke opp.

    Uploaded 57.5K Plays 0 Comments

dokus

Sophie Spelt

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.