1. Vores fjerkræ har nydt det frie liv på markerne og har fået foder, der er 100% vegetabilsk og helt uden vækstfremmere. Det lever i 16 uger, dobbelt så lang tid som normalt, så den gode smag når at sætte sig. Det giver fjerkræ med væsentlig mindre fedt og markant mindre stegesvind.
  Vore fjerkræ tørslagtes direkte på gården, hvor slagtningen foregår i kontrollerende menneskehænder, helt uden transport og stress.
  Det betyder bedre holdbarhed og hygiejne. Efter slagtning luftkøles og modnes fjerkræet i kølerum for at intensivere den gode smag.

  # vimeo.com/192094378 Uploaded
 2. Alle der elsker at gøre et måltid til en oplevelse, er nysgerrige på nye smagsoplevelser, nyt tilbehør, mad fra andre lande, flade madder, enkle måltider, gourmet måltider, vil få glæde af, at blive medlem af Maltesens Madklub. Maltesens Madklub udvikles hele tiden
  Du har også mulighed for at være med.
  For at blive medlem af Maltesens Madklub skal du blot udfylde nogle få oplysninger, så vi kan gøre det til en oplevelse for alle.
  Du kan melde dig ind på: http://www.slagtermaltesen.dk/maltesens-madklub/
  Vi belønner dig straks med et godt tilbud, der gør dit næste måltid til en god oplevelse.

  # vimeo.com/191488864 Uploaded

Slagter Maltesen

Slagter Maltesen

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.