1. L'estudi RCR ens ensenyarà el seu estudi, una històrica foneria del centre d'Olot, i descobrirem com va ser el procés de disseny de la Pista d'Atletisme Tussols-Basil, un equipament totalment integrat a la natura.

  Reportatge del programa "Inspira", capítol 8.

  # vimeo.com/193873066 Uploaded 240 Plays 0 Comments
 2. H Arquitectes ens obriran les portes de la residència d'estudiants de l'ETSAV i d'una de les cases que va suposar un punt d'inflexió en la seva manera d'entendre l'arquitectura.

  Reportatge del programa "Inspira", capítol 8.

  # vimeo.com/193872399 Uploaded 28 Plays 0 Comments
 3. En David Closes va ser l'encarregat de donar-li una segona vida al Convent de Sant Francesc de Santpedor; creant un auditori modern però mantenint vives les ferides de l'edifici.

  Reportatge del programa "Inspira", capítol 8.

  # vimeo.com/193870825 Uploaded 16 Plays 0 Comments
 4. L'Oscar Tusquets és arquitecte per formació, dissenyador per adaptació, pintor per vocació i escriptor. Està fent a Barcelona una exposició anomenada “Gran Benidorm”, una oda a aquesta ciutat i al model de ciutat de grans gratacels.

  Reportatge del programa "Inspira", capítol 7.

  # vimeo.com/193869574 Uploaded 18 Plays 0 Comments
 5. La Carme Pinós, arquitecta de reconeixement internacional, va dissenyar amb l'Enric Miralles, el crematori d'Igualada. Avui, culmina la seva obra instal•lant a sobre de la capella, un crematori molt especial.

  Reportatge del programa "Inspira", capítol 7.

  # vimeo.com/193867469 Uploaded 42 Plays 0 Comments

Inspira

Diana Produccions PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.