1. Met een groepje artlovers naar Venetië om tijdens de persopening van de Biennale aldaar evenementen momenten en mensen ludiek vast te leggen. Ali Haselhoef en Inge Willems filmen, kunstcriticus Paul Groot stelt vragen aan oa Kuang-yu Tsui(1974) uit Taiwan, Vadim Fiskin (1965) Slovenië en Mark Raidpere (1975) Estland. Deze vragen leveren vaker verwarring en uitdaging op dan verheldering (film in vier delen- deel 1 =9 minuten)

  camera: Ali Haselhoef, Inge Willems
  edit: Inge Willems

  # vimeo.com/5730763 Uploaded 178 Plays 0 Comments
 2. Met een groepje artlovers naar Venetië om tijdens de persopening van de Biennale aldaar evenementen momenten en mensen ludiek vast te leggen. Ali Haselhoef en Inge Willems filmen, kunstcriticus Paul Groot spreekt met de zeer door ons gewaardeerde filmster Tilda Swinton op het Turkse feest van modeontwerper Hussein Chalayan. De aanleiding: haar wonderbaarlijk schoenen (in 2005 een spektakel, nu loopt iedere griet op meer dan 10 centimeter. En let haar statement: ze belooft mee te doen aan een door ons geregisseerde performance in Amsterdam - of heb ik het verkeerd begrepen? (8 minuten)
  Verder in de arsenale: Joana Vasconcelos, Runa Islam, Guerilla Girls, Allora en Calzadilla en Mariko Mori
  camera: Ali Haselhoef, Inge Willems
  edit: Inge Willems

  # vimeo.com/5733385 Uploaded 382 Plays 0 Comments
 3. zaterdag 4 juli. Eindexamen Rietveld. Zoals altijd erg veel werk, maar dit jaar minder druk dan ik gewend ben, qua bezoekers dan.

  # vimeo.com/5458909 Uploaded 155 Plays 0 Comments
 4. Mode, altijd een fan van geweest, sinds ik een klein kind was al. Bij de Rietveld dit jaar slechts 6 afgestudeerden. De show heb ik helaas gemist, maar hier op de tentoonstelling een hoop aan haakjes/knaapjes.

  # vimeo.com/5459468 Uploaded 70 Plays 0 Comments
 5. Met een groepje artlovers naar Venetië om tijdens de persopening van de Biennale aldaar evenementen momenten en mensen ludiek vast te leggen. Ali Haselhoef en Inge Willems filmen, kunstcriticus Paul Groot ontmoet in dit deel oude vrienden op het NL-BE feest in Hotel des Baines. Iedereen in een opperstemming. Kunstenaars Jeroen de Rijke en Willem de Rooij waren de Nederlandse vertegenwoordigers. Jeroen is een paar jaar geleden plotsklaps gestorven. (6 minuten)

  camera: Ali Haselhoef, Inge Willems
  edit: Inge Willems

  # vimeo.com/5734877 Uploaded 90 Plays 0 Comments

inge willems

inge willems

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.