1. Freshcotton is een online kledingwinkel met trendy en hippe kleding. Om een online buzz rondom het merk te ontwikkelen in de WK periode werd een viral bedacht. Freshcotton heeft dit plan in samenwerking met Roxanne Hehakaija ontwikkeld.

  Voor deze viral werden bekende Nederlandse rappers en profvoetballers benadert om gezamenlijk een film en muziekclip op te nemen.

  In de teaser krijgt het publiek te zien dat de profvoetballers en de rappers elkaar uitdagen voor een straatvoetbal battle. Nadat de teaser gelanceerd is op Puna.nl wordt een aantal dagen daarna de muziekclip gelanceerd. Waarin de rappers en profvoetballers rappend te zien zijn op een nieuwe track, 'Voor de straat'.

  Hoe de samenwerking tussen de profvoetballers, rappers, Puna.nl en Freshcotton tot stand is gekomen, wordt vertoond in de casemovie.

  # vimeo.com/13451432 Uploaded 109 Plays 0 Comments
 2. De SVBN (Straatvoetbal Bond Nederland) organiseert jaarlijks een landelijke straatvoetbal competitie voor alle wijken in Nederland. De SVBN richt zich grotendeels op de achterstands- en probleemwijken van Nederland. Maar in principe is iedereen welkom op het SVBN toernooi.

  In 2008 en 2009 groeide het landelijke toernooi uit tot een groot succes. Alleen het deelnemersveld van de meiden teams bleef erg laag.

  Om in 2010 meer meiden te laten participeren aan het SVBN toernooi ontwikkelde SVBN in samenwerking met Roxanne Hehakaija een plan. Dit plan wordt toegelicht in de casemovie.

  # vimeo.com/13451809 Uploaded 115 Plays 0 Comments

Freelance activiteiten R.Hehakaija

Roxanne Hehakaija

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.