1. Katere so tiste funkcije Googla, ki jih sicer vsi ne poznajo, lahko pa jih uporabimo za enostavnejšo uporabo Googla, nekatere izmed njih pa uporabljamo tudi za optimizacijo spletnih strani.

  # vimeo.com/13779121 Uploaded 158 Plays 0 Comments
 2. 500 milijonov uporabnikov na Facebooku je potrebno izkoristiti. Facebook vam ponuja možnost, da vaše podjetje predstavite z uporabo Facebook strani. Poglejmo kako to naredimo v video posnetku, ki ga je pripravil seos.si.

  # vimeo.com/13687268 Uploaded 1,515 Plays 0 Comments
 3. Kako uporabljamo Google webmaster tools, Googlova orodja za spletne skrbnike, kaj moramo narediti in kako. Video posnetek, ki ga je pripravil seos.si.

  # vimeo.com/13743748 Uploaded 256 Plays 0 Comments
 4. Za optimizacijo spletnih strani potrebujemo tudi spremljanje števila in obnašanja obiskovalcev na naši spletni strani. Seos.si, podjetje za optimizacijo spletnih strani predstavlja video navodila za uporabo Google analytics. Kaj vse lahko počnete v google Analytics in zakaj je to pametno početi, vam razložimo v video posnetku.

  # vimeo.com/13620085 Uploaded 401 Plays 0 Comments
 5. Spletni iskalnik BING ima tudi svoja Orodja za lastnike spletnih mest in BING webmaster tools uporabimo, da pokrijemo osnove optimizacije spletne strani. Video navodila o uporabi nas povedejo čez funkcije, ki jih ponuja. Nasvete z nami deli seos.si

  # vimeo.com/13621402 Uploaded 70 Plays 0 Comments

Optimizacija spletnih strani

Peter Mesarec

Video navodila za optimizacijo spletnih strani, ki jih proizvaja seos.si

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.