Fjovrili film channel

 1. Een traditie in ere hersteld, de Fjovrili Snertrit 2012.

  # vimeo.com/55727622 Uploaded 62 Plays 0 Comments
 2. Ook dit jaar was er weer een Fjovriliweekend!

  Op 13, 14 en 15 augustus was het weer zover!! Het Fjovrili weekeind!
  Op 13 augustus begonnen we 's avonds met een fjovrili les, gegeven door Sylvia!
  Ons eigen Fjovrili-viertal kreeg erna nog de gelegenheid om te oefenen.
  Daarna maakten we er nog een gezellige avond van ....

  Op 14 augustus begonnen we met met een lekker ontbijtje, waarna we een buitenrit gingen maken door de mooie omgeving.

  Na de lunch kwamen er twee dames ons informeren over zadels. Onze eigen zadels werden beoordeeld en ook het tuig (voor de koets) kon worden beoordeeld of dat het wel optimaal op jouw paard ligt. Een hele informatieve middag dus! Ook hier was er voor het viertal weer een mogelijkheid om te oefenen natuurlijk.
  's avonds gingen we gezellig met z'n allen bbq'en en naborrelen o.a. over het jubileum te Hoenderloo.
  Op zondag 15 augustus gingen we ons Fjovrili viertal aanmoedigen op de Limburgse kampioenschappen in Well!!
  Natuurlijk met jullie spandoeken!

  Alle fjovrili leden waren van harte welkom tijdens dit weekend! Ook partners mochten gezellig meekomen barbecue op zaterdagavond!
  De bbq was voor degenen die meegegaan zijn naar Hoenderloo om te helpen, gratis.

  # vimeo.com/14161176 Uploaded 144 Plays 0 Comments
 3. vervolg van Deel 1 op Fjovrili vimeo.

  # vimeo.com/14159950 Uploaded 59 Plays 0 Comments
 4. Beelden van de voorbereidingen van het Jubileum. Zowel de meerkamp groepen als vrijwilligers hebben er gezellige bijeenkomsten van gemaakt. Het motto, "eenheid en gezelligheid en meedoen is meehelpen, vindt haar resultaat op 7 augustus te Hoenderloo.
  Ongeveer een groep van 17 Fjovrili leden hebben al vanaf 6 augustus kun kampement opgeslagen in Hoenderloo op de Krim Hoeve, de andere 32 Fjovrili-leden kwamen heel vroeg in de ochtend van 7 augustus aan. Iedereen maakte zich direct klaar voor het 1e onderdeel Concours d'elegance, Godfried de Vikingleider en zijn strijdmakkers.
  Vervolgens zie je door de dag heen de fjovrili leden de meerkamp opbouwen en natuurlijk meerkampgroep 1 meedoen.
  Alle twee ging dit uitstekend en naar tevredenheid. Ook kwamen er leden terug in het menonderdeel Spiegelbeeld Zeeland ( Gert Hoex, Pedro Detillon,Jo Hendriks) de Veteranen show met Marieke van Rooijen en de Fjord Goodnest. Bij de Elite paarden Angelique Verlaan met Gaby.
  Als als laatste de Parade.( met beelden van Veronica Langenberg en Fjovrilivlag, zij is samen met haar Yellow Dancer de hele dag bij het APK onderdeel geweest).

  # vimeo.com/13972149 Uploaded 449 Plays 2 Comments
 5. Deze menwedstrijd was recreatief, maar met een officieel tintje. Je kon je inschrijven voor dressuur en vaardigheid (kegeltjesrijden). Een officieel jurylid beoordeelde de dressuurproeven.
  Voor de wedstrijdrijder een oefenwedstrijd en voor de recreant een oefening voor misschien meer in de toekomst..
  Er kon dressuur en/of vaardigheid en speel je spel gereden worden en ook nog een kleine buitenrit met aanwijzingen, in eigen tempo.

  Een hele fijne dag in het teken van eenheid en gezelligheid.

  # vimeo.com/13447919 Uploaded 99 Plays 0 Comments

Fjovrili film channel

Harry Maas ( Pr Fjovrili )

OP dit film channel zijn de Fjovrili video's te bekijken. Fjovrili wenst jullie veel kijk plezier.Regelmatig zullen er filmpjes verschijnen over activiteiten van Fjovrili ( = Fjorden vrienden Limburg ), een officiele ponnyclub,rijver. en menvereniging…


+ More

OP dit film channel zijn de Fjovrili video's te bekijken. Fjovrili wenst jullie veel kijk plezier.Regelmatig zullen er filmpjes verschijnen over activiteiten van Fjovrili ( = Fjorden vrienden Limburg ), een officiele ponnyclub,rijver. en menvereniging aangesloten bij de KNHS. Daarnaast ook actief als recreatie ver. en heeft een aanzienlijk aantal leden die lid zijn van Het Fjordenpaarden Stamboek te Hoenderloo en houden zich o.a ook bezig met de stimulering van de fokkerij van het fjordenpaard.

De filmpjes mogen vrij gebruikt worden als men altijd erbij vermeld dat het een fjovrili filmpje is afkomstig van fjovrili.com . en niet voor commerciele doeleinde zonder toestemming van het Fjovrili bestuur.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.