1. Deo intervjua za Novosadsku Akademiju Umetnosti- Decembar 2010

  Ovaj intervju sam dao u studiju pomenute akademije i on je trebao biti u sklopu filma o sangejzingu i meni kojeg je radila ista ustanova.

  # vimeo.com/24737255 Uploaded 1,334 Plays 0 Comments
 2. Nastavak predavanja koje sam održao u Banja Luci 19. 03. 2011. Izvinjavam se svima radi užasno lošeg snimka, ali eto lično sam sam montirao našu polovnu tehniku za ovo predavanje i to pomoću štapa i kanapa.

  http://www.cybermikan-sungazing.org

  # vimeo.com/21335705 Uploaded 930 Plays 0 Comments
 3. Predavanje koje sam održao u Banja Luci 19. 03. 2011. Ja se izvinjavam svima radi užasno lošeg snimka, ali eto lično sam sam montirao našu polovnu tehniku za ovo predavanje i to pomoću štapa i kanapa.

  http://www.cybermikan-sungazing.org

  # vimeo.com/21334862 Uploaded 599 Plays 0 Comments
 4. # vimeo.com/19858884 Uploaded 759 Plays 0 Comments
 5. Nauka i struka je uspela da objedini neka parcijalna istraživanja na ovu temu i potvrdi ih u praksi. Naša svima draga doktorica Slađana Velkov je prihvatila i isprobala Hirinu metodu gledanja u Sunce. Uživajući u rezultatima prakse sangejzinga ili solarne joge ona ju je uvrstila u svoja predavanja. Ona i cela njena porodica gledaju u Sunce i uživaju benefite ove predivne prakse.

  Hvala draga Slađo.

  O predavaču: Dr. Slađana Velkov je rođena 1964. god u Skoplju. Odrasla je u Srbiji. Studirala je medicinu u Nišu i Skoplju gde je i diplomirala. Radila je za Ujedinjene Nacije u Makedoniji, kao lekar opšte prakse na urgentnom odeljenju u Vranju i u Kuvajtu kao lekar i menadžer za razvoj medicine. U zadnjih nekoliko godina, bavi se edukovanjem ljudi o pravilnoj ishrani i načinu života. Održala je preko 60 predavanja u Saudijskoj Arabiji, Indiji, Srbiji i Makedoniji. Kod nas je o njoj pisala Politika, magazin ONA, Večernje Novosti, Biznis Magazin, Vranjske Novine, a gostovala je i na TV i Radio Vranje i Radio Iskon. Sada živi i radi u Saudijskoj Arabiji.

  Predavanje je nastavak predavanja "Povratite svoje zdravlje i dugovečnost 1" u kome detaljno objašnjava uzroke skoro svih bolesti kao i njihove besplatne, prirodne tretmane. Danas smo svedoci naglog povećanja mnogih bolesti. Šta je uzrok tom povećanju? Kako možemo da živimo zdravije i duže? Odgovor na ova fundamentalna pitanja je naizgled veoma jednostavan. Treba nam dovoljno sunčeve energije: iz žive biljne hrane i direktno iz sunca.

  http://www.cybermikan-sungazing.org

  # vimeo.com/19467555 Uploaded 4,031 Plays 21 Comments

cybermikan- predavanja

cybermikan

Predavanja o sungazingu. Ima ih raznih a biće ih još i više... poslušajte!

This is my lectures about FREE COST practice of sungazing and I have all copyrights for this.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.