1. Capítol 12 de la serie Espais de treball, una col·lecció d'entrevistes en format slow en les quals dramaturgas i dramaturgs repertoriats en Dramatea ens parlen de com i per què escriuen teatre, en el paisatge del seu espai quotidià de treball.
  Capítulo 12 de la serie Espais de Treball, una colección de entrevistas en formato slow en las cuales dramaturgas y dramaturgos repertoriados en Dramatea nos hablan de cómo y por qué escriben teatro, en el paisaje de su espacio de trabajo cotidiano.

  # vimeo.com/521840967 Uploaded
 2. Capítol 8 de la serie Espais de treball, una col·lecció d'entrevistes en format slow en les quals dramaturgas i dramaturgs repertoriats en Dramatea ens parlen de com i per què escriuen teatre, en el paisatge del seu espai quotidià de treball.
  Capítulo 8 de la serie Espais de Treball, una colección de entrevistas en formato slow en las cuales dramaturgas y dramaturgos repertoriados en Dramatea nos hablan de cómo y por qué escriben teatro, en el paisaje de su espacio de trabajo cotidiano.

  # vimeo.com/373358934 Uploaded
 3. Juanjo Prats conversa amb la directora d'escena Sílvia Munt i els actors Ramon Madaula, Pere Arquillué, Rosa Renom i Lluís Marco coincidint amb l'exhibició al Teatre Principal de l'obra "El preu".

  # vimeo.com/326542278 Uploaded
 4. La periodista Amparo Panadero conversa con los creadores de Tic-Tac, el musical producido por el Institut Valencià de Cultura, durante su exhibición en el Teatre Principal de València en diciembre de 2017.

  # vimeo.com/253476704 Uploaded
 5. Amparo Tórtola entrevista a Lluís Homar. Teatre Principal, València, 11 de noviembre de 2017.

  # vimeo.com/243114173 Uploaded

Docuescena

Documentació Escènica IVC

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.