1. Op 12 & 13 juni kwam de Nederlandse windsector bij een in het WTC Rotterdam voor de WindDays 2019. Geniet nog even na met onze aftermovie!

  # vimeo.com/344521145 Uploaded 70 Views 0 Comments
 2. For four days the Dutch took over part of the WindEnergy Hambrug exhibition, to showcase their best companies and the knowledge of the Dutch sector. In Dutch Village we showed the rest of the world that the Netherlands are your partner for windenergy.

  Want to join us for future editions? Check out nwea.nl for the schedule!

  # vimeo.com/293903955 Uploaded 268 Views 0 Comments
 3. Met de groei van windparken op zee groeit ook het aantal mensen dat hier aan de slag moet. En alhoewel iedereen zijn best doet dit zo veilig mogelijk te doen, kan een training sea-survival zeker geen kwaad (want je weet maar nooit).

  En dat het naast leerzaam ook nog bijzonder leuk kan zijn, dat heeft onze vlogger wel ondervonden!

  Ook meedenken over de toekomst van veilig werken in de windenergie? In de NWEA commissie veiligheid en opleidingen wordt deze mede bepaald. Meer informatie vind je op onze site: nwea.nl

  # vimeo.com/264615749 Uploaded 503 Views 0 Comments
 4. En onze vloggende stagiair is weer op avontuur geweest, dit keer om meer te weten te komen over wind op zee.
  Zo is hij naar Zeeland gegaan om te weten te komen over de tussenstand van de wind op zee parken die nu gebouwd gaan worden (zowel binnen als buiten Nederlandse wateren), en NWEA voorzitter Hans Timmers geeft nog wat achtergrond bij de subsidievrije wind op zee tender waarvan afgelopen maandag de uitslag bekend is gemaakt.

  Zien welke windparken er nog meer op de Noordzee staan en komen, en benieuwd naar wat er allemaal nog meer staat? Bekijk hier de interactieve kaart: noordzeeloket.nl/functies-en-gebruik/windenergie/interactieve-kaart/

  # vimeo.com/261496715 Uploaded 298 Views 0 Comments
 5. De Nederlandse WindEnergie Associatie is de branchevereniging voor WindEnergie in Nederland. Maar wie werken daar nou eigenlijk? En wat doen ze daar? In deze eerste vlog neemt onze stagiair Rolf jullie mee met een rondje op kantoor.

  Meer weten over NWEA? Kijk eens op nwea.nl
  Meer dan 2500 bezoekers langs uw stand op een beurs voor windenergie? Word standhouder op de WindDays! Kijk op winddays.nl
  Nog groter groeien? Kom mee naar Dutch Village, het Nederlandse paviljoen op buitenlandse windsector, in Hamburg van 25-28 september 2018. Meer informatie op nwea.nl/DutchVillage

  Ook een keer schitteren in deze vlog? Zorg dat je lid bent van NWEA en laat een reactie achter onder in de comments, dan kijken wij naar de mogelijkheden om op bezoek te komen.

  # vimeo.com/258264986 Uploaded 743 Views 0 Comments

NWEA Wind

NWEA Wind

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.