Terradelfoc

 1. Terradelfoc interpreta la cançó Terra durant una actuació al CFPA Sant Carles d'Ontinyent el 25 d'abril de 2012

  Uploaded 73 Plays 0 Comments
 2. Illa de Xàtiva és una autoproducció de Terradelfoc amb participacions voluntàries.

  El documental aborda el problema de les Comarques Centrals des de l'òptica de la seua capital històrica. Després de tractar, breument, la història de la crema de la ciutat el 1707 -que posà fi a la Governació de Xàtiva (1305-1707)- dóna pas a sis entrevistes amb Toni Cucarella, Xavier Aliaga, Elies Barberà, Toni Martínez, Agustí Ventura i Sebastià Garrido. Amb aquestes i la col·laboració musical de Pep Gimeno "Botifarra", la pel·lícula prova de visualitzar la història, la cultura i el paisatge de la Safor, el Comtat, la Marina, l'Alcoià, la Vall de Biar, la Vall d'Albaida, la Costera i la Canal de Navarrés, alhora que reflexiona sobre l'actualitat del projecte, el seu sentit i el per què del seu evident fracàs. A Illa de Xàtiva han participat també l'Escola de Danses de Xàtiva, Miquelets del Regne de València i l'Asociación Napoleónica Valenciana-Partida de Josep Marco "El Penjadet" 1707, entre d’altres, i inclou fragments musicals de Raimon i alguns músics més de les Comarques Centrals.

  NOTA: Aquest documental compta amb els permisos dels autors de les cançons i documents audiovisuals inclosos en ell, així com dels pares o tutors dels menors que hi participen.

  # vimeo.com/14866299 Uploaded 3,191 Plays 3 Comments
 3. Homenatge a Pep Martínez, polític, cantant i versador de Xàtiva organitzat pel Col·lectiu d'Esquerra Unida del País Valencià de la ciutat el maig de 2008 i gravat i muntat posteriorment per Terradelfoc a petició del col·lectiu i amb el permís de la família i els participants.

  Participen Pep Botifarra, Feliu Ventura, Lola la de la Torre, Toni Cucarella, Toni Martínez, La Bicicleta Teatre, Xavier Aliaga, La Taronja Metal·lika, Rafa Estrada, Neus Gil, Sebastià Garrido i l'Escola de Danses de Xàtiva, Glòria Marcos, Joan Ribó i Miquel Lorente.

  Uploaded 196 Plays 0 Comments

Terradelfoc

Terradelfoc

Canal on es pengen documentals, videos i videoclips de Terradelfoc.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.