't Blauwborgje danst

  1. Mensen met dementie raken langzaam de grip op de omgeving kwijt. Herinneringen vervagen, het vinden van woorden gaat moeizamer en de dingen begrijpen lukt ook niet meer zo goed. Het contact via woorden wordt ook vaak moeilijker. Gelukkig zijn er meer manieren om contact te maken. Eén daarvan is het samen dansen, samen bewegen.

    # vimeo.com/233862216 Uploaded 254 Plays 0 Comments

't Blauwborgje danst

A-maze visuals Plus

Mensen met dementie raken langzaam de grip op de omgeving kwijt. Herinneringen vervagen, het vinden van woorden gaat moeizamer en de dingen begrijpen lukt ook niet meer zo goed. Het contact via woorden wordt ook vaak moeilijker. Gelukkig zijn er meer…


+ More

Mensen met dementie raken langzaam de grip op de omgeving kwijt. Herinneringen vervagen, het vinden van woorden gaat moeizamer en de dingen begrijpen lukt ook niet meer zo goed. Het contact via woorden wordt ook vaak moeilijker. Gelukkig zijn er meer manieren om contact te maken. Eén daarvan is het samen dansen, samen bewegen.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.