1. Film over het Centrum Passend Onderwijs (CPO) dat actief is op scholen in het samenwerkingsverband Bladel (afgekort SWV Bladel).

  # vimeo.com/89203726 Uploaded 894 Views 0 Comments
 2. The Making Of "The Making Of Het verslag van de excursie naar Brugge" door Basisschool Het Palet uit Hapert

  # vimeo.com/2016321 Uploaded 126 Views 0 Comments
 3. Filmpje Click TV Bikez Racers

  # vimeo.com/213556056 Uploaded 120 Views 0 Comments
 4. 'Vanuit beleving ruimte geven aan bewegen'
  Daar staan we voor bij Sportstage de Kempen! Daarom zijn wij het toonaangevende Kempische stageleerbedrijf op het gebied van sport, bewegen, onderwijs en gezondheid. We brengen studenten van diverse opleidingen, MBO en HBO, met elkaar in aanraking. Zo vormen we een hecht en dynamisch collectief. Hoe kunnen we dat beter laten zien en ervaren dan door onze Sportstage de Kempen Movie?! Veel kijkplezier en tot gauw!

  # vimeo.com/194836770 Uploaded 111 Views 0 Comments
 5. Panashhh - The Parting Glass
  LIVE recording (only videocam mics used!)

  Het trio Panashhh bestaat uit Danya Plugge, Marion van Gils en Isabella Ramaekers. Deze dames spelen al jarenlang samen in het trio Oost-Fluor en hebben sinds enige tijd het roer eens flink omgegooid met een geheel nieuw repertoire en een verandering van instrumenten.

  Panashhh heeft een bezetting van gitaar, contrabas en klarinet en is gespecialiseerd in driestemmig zang. Panashhh heeft zich niet vastgelegd aan één soort repertoire. Het is een rijke variatie bestaande uit pop, folk, blues, disco, country, ska, raggae, latin en filmmuziek.

  Panashhh kan zowel akoestisch als versterkt spelen, dit altijd in overleg met de klant. Het trio beschikt over een eigen licht en geluidsinstallatie die geschikt is voor een kleine zaal (tot ± 100 personen). Onversterkt is Panashhh zeer mobiel en uitermate geschikt voor winkelcentra, braderieën en andere locaties waar rondgelopen moet worden tijdens het spelen.

  panashhh.nl/panashhh/Welkom.html

  # vimeo.com/100024639 Uploaded 52 Views 0 Comments

MaDick Multo Media

MaDick Multo Media Dick Jansen

Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie, bedrijfsfilm, instructiefilm, promotiefilm, videoproductie, internetTV, bruiloft, feest, optreden, schoolinstructie, geluidsopname, website, etc. MaDick Multo Media kan het allemaal en staat zeven dagen per…


+ More

Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie, bedrijfsfilm, instructiefilm, promotiefilm, videoproductie, internetTV, bruiloft, feest, optreden, schoolinstructie, geluidsopname, website, etc. MaDick Multo Media kan het allemaal en staat zeven dagen per week voor u klaar.
Zwaartepunten op dit moment zijn het geven van medialessen aan onderwijsinstellingen en bedrijven (mediawijsheid), bandcoaching, theatertechnieken en presentatietechnieken.
[email protected] 0031650485670

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.