1. Rannveig Jacobsen har tatt doktorgrad på hvordan sopp kan haike med insekter for å finne nye levesteder.

    # vimeo.com/317926171 Uploaded 148 Plays 0 Comments
  2. Tor Erik Brandrud, Klaus Høiland og Kolbjørn Mohn Jenssen tok for seg noen av artene som kandidatene sliter mest med på eksamen for soppsakkyndige.

    # vimeo.com/316555298 Uploaded 199 Plays 0 Comments
  3. Inger-Lise Fonneland har brukt tørkesommeren på å gå tur i "kjedelige" næringsfattige myrer i. Det var ikke så kjedelig likevel. Hun forteller om hva hun fant.

    # vimeo.com/316540862 Uploaded 59 Plays 0 Comments

Vintersopptreffet 2019

Opptak av presentasjonene som ble gjort på vintersopptreffet 2019. Vintersopptreffet er en mykologikonferanse for soppinteresserte hele landet, både fagmykologer og amatører. Soppeksperter fra inn- og utland deler opplevelser og forskning fra det siste…


+ More

Opptak av presentasjonene som ble gjort på vintersopptreffet 2019. Vintersopptreffet er en mykologikonferanse for soppinteresserte hele landet, både fagmykologer og amatører. Soppeksperter fra inn- og utland deler opplevelser og forskning fra det siste året. Vintersopptreffet arrangeres av Norges sopp- og nyttevekstforbund. Påm

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.