1. Er zijn veel redenen om een beugel te nemen.Hier worden een aantal daarvan genoemd

  # vimeo.com/356191128 Uploaded 10 Views 0 Comments
 2. De slotjesbeugel is de bekendste beugel. Er worden slotjes op je tanden geplakt. Daaraan wordt een geheugendraad bevestigd. Er zijn ook witte slotjes die minder zichtbaar zijn.

  # vimeo.com/356200068 Uploaded 6 Views 0 Comments
 3. Soorten beugels: de activator

  # vimeo.com/356191781 Uploaded 5 Views 0 Comments
 4. Een beetverhoging houdt de kiezen van elkaar en zorgt er bij diepe beten voor dat je de de slotjes van je onderkaak er niet afbijt

  # vimeo.com/359294751 Uploaded 4 Views 0 Comments
 5. Bij het eerste bezoek bekijkt de orthodontist je gebit en geeft informatie.

  # vimeo.com/356417930 Uploaded 3 Views 0 Comments

Stichting ter bevordering van de Orthodontie

SBO PRO

De stichting ter Bevordering van de Orthodontie beheert de website beugel.nl. Deze website geeft betrouwbare informatie voor iedereen die een beugel nodig heeft. De website bevat deskundige door orthodontisten samengestelde informatie. Naast tekst en…


+ More

De stichting ter Bevordering van de Orthodontie beheert de website beugel.nl. Deze website geeft betrouwbare informatie voor iedereen die een beugel nodig heeft. De website bevat deskundige door orthodontisten samengestelde informatie. Naast tekst en plaatjes zijn er ook veel videofilms te zien. Volwassenen en kinderen met een beugel vertellen daarin over hun ervaringen.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.