1. # vimeo.com/1517463 Uploaded 55 Plays 0 Comments
 2. Det var interessant å oppleve hvor forskjellig kysten var. Fra den lange (og litt kjedelige Trondheimskysten) til den mer mektige Helgelandskysten og de majestetiske Lofot-fjellene.

  # vimeo.com/1517439 Uploaded 50 Plays 0 Comments
 3. Mat er viktig og maten om bord var ingen skuffelse: overdådig frokost og ditto lunsj og middag. Det var fulle muligheter til å legge på seg (til tross for at det fantes et lite trimrom på samme dekk som våre lugarer). Jeg brukte det en del - særlig sykling med lytting til musikk.

  # vimeo.com/1517400 Uploaded 15 Plays 0 Comments
 4. Velkomsten var ikke slik i hver en havn. Dette var Bodø. Her lå vi i over tre timer og fikk en god bytur med kaffe på "Kaf\e og litt te'". Man så ikke selve byen fra fergeleiet og måtte vandre en ti minutters tid for å komme dit.

  # vimeo.com/1517336 Uploaded 29 Plays 0 Comments
 5. Det mest fascinerende på turen var da M/S Nordlys kjørte inn og snudde rundt i den trange Trollfjorden. Det var ikke mye klaring på sidene da vi gikk inn og ut. Inne i fjorden var det noen meters klaring, men imponerende nok at skipet kunne snurre rundt sin egen akse.

  # vimeo.com/1507441 Uploaded 81 Plays 0 Comments

Hurtigruta sommeren 2008

Atle Roijen PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.